Pladsen driftes og vedligeholdes af foreningen Initiativgruppen Birkelse, i samarbejde med Vej og Park i Jammerbugt Kommune

HVEM ER INITIATIVGRUPPEN?​

Vi er en forening der har flere årtier på bagen, den opstod på fineste vis med stærke frivillige ildsjæle, med formålet at sætte en ære i at hjælpe andre og gøre en forskel for Birkelse by.

I dag er initiativgruppen bestående af stærke frivillige ildsjæle der sammen søger at fremme det gode fællesskab med fokus på motion, natur og kultur på tværs af alder og social status. Samt lave forskellige sociale arrangementer for alle og enhver at nyde, og hvor priserne er sat til at alle kan være med, og hvor der er god stemning, fællesskab og samhørighed.

Vi er meget afhængige af den lokale opbakning, indtjening og støtte, fordi vi gør alt frivilligt, og vores eneste indtjenings kilde er udlejningen på huset.

Mariane Andersen

Mariane er vores formand. Hun sidder i byrådet. Mariane er vores talerør til det kommunale hvor hun gør en stor indsats.

Rene Grønhøj

Rene er vores kasser, han har styr på økonomien, lejeindtægter og kontingent.

Jan Bodin

Jan står for Plads, Miljø & Teknik både hos Birkelse Oplevelsescenter og Birkelse Naturfælled.

Lone Kallan

Lone står for klargøring af huset, så det altid er klar til nye gæster.

Anja Lundstrøm Grønhøj

Anja står for udlejning af huset, så det er hende du skal sende en sms for at høre om du kan leje huset.

Hvordan kan du hjælpe os med at gøre en forskel, og holde pladsen så vi fremover også kan bruge den i mange år?

HVIS DU GERNE VIL STØTTE OS KAN DU BIDRAGE PÅ FLERE MÅDER

Du kan deltage i frivilligt arbejde på arbejdsdage, hvor du altid vil blive taget godt imod af os med et smil på læben og et glimt i øjet, eller hjælpe os med at tage en rengøringsvagt på toiletterne. Det gør en stor forskel for dem som bruger pladsen og shelterne at vi holder stedet rent

Tag fat i Jan Bodin.

Du kan støtte os økonomisk, så vores forening kan skabe gode sociale arrangementer som alle at være en del af, og vedligeholde oplevelsescentret så det forsat kan være rammen for et godt sted at være i byen.

Du kan hjælpe med at sprede budskabet om man kan leje huset. Tag fat i Anja hvis du ønsker at leje huset, eller kender en som gerne vil. 

Ingen hjælp eller bidrag er for lille for os, så meld dig endelig gerne til at skabe glæde for alle de mange som bruger pladsen og stedet.

Hvis man vil støtte op om os, kan man indbetale et valgfrit beløb på mobilpay 114870

Scroll to Top