initiativgruppen

Stedet drift og vedligeholdes af Initiativgruppen i Birkelse, i samarbejde med Beskæftigelsesafdelingen i Aabybro.

HVEM ER INITIATIVGRUPPEN?​

Vi er en forening der har flere årtier på bagen, den opstod på fineste vis med stærke frivillige ildsjæle, med formålet at sætte en ære i at hjælpe andre og gøre en forskel for Birkelse by. Herunder blev der iværksat særdeles gode projekter som åbnede nye muligheder med fokus på at samle byen og styrke fællesskabet.

I dag er initiativgruppen stadig bestående af stærke frivillige ildsjæle der sammen søger at fremme det gode liv indenfor motion, natur og kultur på tværs af alder, social status med udvikling og arrangementer der smitter af ud over bygrænsen. Disse arrangementer er sket med stor fremgang, dvs. Initiativgruppen har vokseværk og er i dag nu en forening med fokus på at bidrage til lokalsamfundet, og dermed gøre en forskel.

Jan Bodin

Jan står for miljø og teknik nede på oplevelsecentret samt Birkelse fællede.

Anja Lundstrøm Grønhøj

Anja sidder for vores pr og marketing. Anja sørger også for huset ved åen altid er klar til nye gæster.

Irene Milling

Irene er den der har været længst tid i Initaitv gruppen, har været med næsten fra starten. Irene står for økonomi og udlejningen af vores hus.

Anders Kaa

Anders er vores næstformand og hjælper til nede på pladsen så der altid er pænt og ordentlig. En rigtig ildsjæl

Mariane Andersen

Mariane er vores formand. Hun sidder i byrådet. Mariane er vores talerør til det kommunale hvor hun gør en stor indsats.

Scroll to Top